Seminar unutrašnja magija reči

Reči imaju svoju unutrašnju magičnu moć. One su oduvek fascinirale pesnike, filozofe i mistike. Tokom vekova filozofi su pokušavali da nađu vezu između izgovorenih reči, osećanja i misli. U tradiciji se pominju tajne mantre i zvučne magijske formule, “hokus-pokus”, “abrakadabra” i “Sezame, otvori se!” Sve one ukazuju na unutrasnju moć reci.

Koji su mehanizmi delovanja Unutrašnje Magije Reči ?

Polazna ideja za razvoj ovog metoda je sledeća: Kada stavimo svoja osećanja, iskustva, probleme i njihova rešenja u reči, mi stvaramo svoj subjektivni svet. Kada te reči izmenimo na poseban način, koristeći alhemijsku  formulu Zgusni i Razredi (Cagula et Solve) mi taj svoj svet menjamo, a  problemi od kojih smo pošli na volšeban način nestaju.

Teško je razumeti koliko je jednostavan, elegantan i efikasan ovaj metod. Klijenti koji su prošli ovaj seminar, fascinirani su njihovim dejstvom i iznenađeni njegovom vrednošću. Po tvrđenju američkih psihologa i terapeuta, ovaj metod može da preokrene u potpunosti različite vrste terapije, bračnog savetovanja, rešavanja problema i Spiritualnog razvoja.

Naučite da ga sa uspehom primenjujete na sebi i na drugim ljudima

  • Na seminaru Unutrašnja Magija Reči učite njegovu praktičnu primenu na sebi i drugima
  • Postoje grupni i individualni seminari
  • Nema preduslova za seminar Unutrašnja Magija Reči
  • Procesori se obučavaju da vode individualne seanse sa Klijentima.

Kontaktirajte nas da zakažete seminar ili seans.