Polisa privatnosti

Dubravka Stojković (u nastavku D.S.) obvezuje se da neće zloupotrebljavati lične podatke klijenata i druge podatke bez dozvole klijenta.

Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet klijenta (ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

D.S neće dostavljati, niti razotkriti lične podatke klijenta trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o klijentima strogo se čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi saradnici D.S. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

D.S. obvezuje se da će pružati zaštitu ličnih podataka klijenta na način da prikuplja samo osnovne podatke o klijenima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranici automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) D.S. ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

D.S. informiše klijente o načinu korišćenja prikupljenih podataka te redovno daje klijentima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste u marketinške svrhe.

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu stranicu D.S. sajta te na sve stranice unutar D.S. domena, a ne na spoljašnje stranice na koje upućuju linkovi na D.S. internet prezentaciji.

Osim u  slučaju pristanka za slanje newslettera i ostalih marketinških aktivnosti, D.S. neće kupcu slati elektronske poruke ako na to klijent nije pristao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *