Pitanja i odgovori

Koliko LK postoji?

Svako biće ima samo jedan par polariteta koji čine njegove Lične Kodove. Dokle god se Kodovi ne integrišu, biće je pocepano i kao da se u njemu sudaraju dve suprotne sile. Kada integrišemo Lične kodove imamo osećaj slobode.

Koliko polariteta postoji?

Polariteta postoji milion. Čitav univerzum je sačinjen od polariteta: dobro-zlo, napredovanje-povlačenje, život-smrt, ja jesam-ja nisam, uspeh–neuspeh, itd, ali samo jedan par polariteta od tog mnoštva polariteta su naši Lični Kodovi. Lični Kodovi uvek imaju “sudbinski značaj”.

Da li su PEAT tehnike koriste samo kod ozbiljnih problema (anksioznost, traume, depresije)?

Ne, naprotiv. Peat je odlična preventivna tehnika. Služi rastu i razvoju naše ličnosti. Što ga češće koristimo osećamo se sve slobodnije i bez straha ispoljavamo ono ko zaista jesmo. Mnogo ljudi do sada koji su integrisali svoje Lične Kodove, oslobodilo je sebe od nesvesnih i fundametalnih problema koji su ih pratili čitav život.

Koliko mi je seansi potrebno?

Za integraciju Ličnih Kodova, dovoljna je jedna seansa, u izuzetnim slučajevima dve. Za rešavanje ostalih problema, uglavnom jedna seansa, rešava jedan problem. Ukoliko je problem višeslojan, potrebno je nekoliko seansi.

Da li posle seanse može da mi bude još gore?

Ne, nikada. PEAT je potpuno neinvazivna metoda. Osoba može da se oseti malo umorna posle procesa, što je logično, jer je u procesu uklonila manje ili više negativnih emocija, ali to stanje traje kratko.

Kada završim seminar za Procesora, da li mogu sam na sebi da radim PEAT i tako pomognem sebi?

Apsolutno. Možete na dnevnom nivou da čistite probleme. Što više radite na sebi osećaćete se sve bolje, lakše, deblokirate lošu energiju i sve više osećate lični mir.

Šta tačno znači kada kažete da je PEAT i kvantna metoda?

Naše misli postoje u energetskim poljima, a negativne emocije predstavljaju odraz poremećaja tih polja. Iz toga proizilazi da su psihološki i emocionalni problemi po prirodi kvantni procesi. Da bi došli do isceljenja, potrebno je restruktuirati ta poremećana polja. PEAT-om to upravo činimo.

Da li PEAT seanse mogu da se rade preko Skype?

Mogu. Nije neophodno da su Procesor i Praktičar fizički u blizini.

Da li Duboki Peat može da se radi sa decom kao Klijentima?

Može, ukoliko su deca u stanju da prate instrukcije. Potrebno je pokazati im Proces kroz igru.

Šta ako imam problem ili traumu, koju mi je vrlo neprijatno da saopštim Procesoru?

Postoje posebne situacije kada ne tražimo od Klijenta da nam opiše detaljno svoj problem ili situaciju. To se dešava kada je osoba doživela veoma bolno iskustvo zbog koga oseća veliki stid i poniženje. U takvim slučajevima koristimo tehniku procesovanja “na slepo”, tako da nije nužno da nam klijent opiše detaljno problem ili traumu.